onsdag 2 maj 2012

Februari sammanfattning

I början av Februari så var syrran med sambon fortfarande här, som tyvärr nästan alla våra besökare så har magsjukan grasserat en hel del, syrran likaså, dock så blev hon väldigt sjuk, hon slutade aldrig att spy, till slut så fick jag henne till RxDx och där vart hon väldigt dålig, hon fick dropp och antibiotika behandling men reagerade på något och blev dålig igen, därför blev en ambulans till Manipal beställd och vi fick ta en tur dit också.
Utsikt ifrån ambulansen

Syster yster på britsen och jag brevid samt chauffören..

Vilken upplevelse, först innan den kom, men sedan själva färden, det hade gått fortare och varit mycket säkrare att åka med Manju dit, hur som haver väl där så fick C ytterligare dropp och medicin och efter många om och men så fick hon åka hem strax efter tolvtiden och då med antibiotika som skulle påbörjas dagen därpå. Till saken hör att syrran och hennes sambo skulle snart åka till Dehli-Agra för att sightseea lite och det blev knappt men de kom iväg tills slut även om C inte var världens piggaste och friskaste resenär.

God efterrätt på Toscano
Middag på Toscano, C var hemma och var sjuk...

Mannen i mitt liv var också med

Olivia med nya "bilen"
 En kväll på Toscano med M och Roger blev det, tyvärr fick Cajsa stanna hemma då hon inte var sugen på restaurangmat efter pärsen med magen...

M berättade om sitt besök på tullen och alla turer som blev av det...

En helg åkte vi på Cirkus, det var ingen höjdare tyckte barnen, det var supervarmt i tältet och en del av artisterna var inte så proffsiga utan gick bara in och gjorde sitt nummer utan att visa någon direkt utstrålning. En akrobat och grupp var riktigt bra och barnen tyckte det var väldigt roligt när elefanten både bajsade och kissade under föreställningen i manegen.
Grannens chaufför leker med Olivia på gatan

Sebastian på cykeln som han numera bemästrar riktigt bra sedan i februari.
 En heldag med tjejerna blev det när vi skulle fira vännen As födelsedag. Vi tog henne till ett spa vi visste att hon ville gå till, med oss i bilen hade vi skumpa och jordgubbar och fikabröd och chips, vi tog alla varsin behandling och avslutad med god lunch på 100feet road, innan massagen hade vi en riktigt sex in the city upplevelse då vi shoppade loss i en klänningsbutik och jag köpte hela fyra klänningar och vi kunde alla tre prova samtidigt våra inköp i samma provrum. Så himla roligt hade vi...

Vi sa hej då till C och M när de kom hem ifrån Dehli med en pizza kväll i goda vänners lag på Chez Marianick och åt goda pizzor eller creps. Trots allt tror jag syrran och M hade det rätt bra här.

Alexander med sin väska med leksaker på ryggen och "skräp" och luftpistol

Cirkusbesök under Februari, mindre bra...
 I februari hade barnen även sports day på TISB och de hade en massa grenar där de sprang och gjorde massa övningar och hade roligt medans mamma och pappa tittade på. Även jag fick vara med och delta i slutet.
En som var duktig i alla fall...

Blomsterprakt under biltur

Spadag med bästa vännerna H och A för att fira A som fyllt år.

Syster tillbaka ifrån Dehli, kunde i alla fall dricka ett
glas vin till pizzan.

Övriga hade också trevligt på pizzerian..


Sports Day på TISB, Sebastian

Sebastian igen...

Alexander målar under en gren...

Även mammorna var deltagare under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar