onsdag 16 november 2011

Commercial street och fish spa...

Efter India night så hade H bara några få dagar kvar hos oss och ville hinna med så mycket som möjligt innan han åkte vidare på nya äventyr i Indien. Måndagen efter India night så åkte vi ner på Commercial street för lite shopping samt strosande bland myllret. Vi var ett ganska stort gäng då A och H och F också hängde på.

En favoritgata på Commercial street

Damerna shoppade.. F och H var inte lika roade av shoppingen.

Russel market.

Dessa gick nog också att köpa om man hade velat :-)

Fler bilder från russell market.

Pooja blommor för bilarna.. Såldes i massor.

Jag och H på Fishspa...

Fiskarna gillade Hs fötter mer än Felicias. 

F och H fick knappt ner fötterna, tills slut kunde de sitta tillräckligt still så jag fick en bild.

Russel market, undrar hur lång tid det tar att stapla allting.

Mina fötter i närbild på fishspat. M och P ni får prova när ni kommer... :-)

Här har de svårt att hålla kvar fötterna.... Det killas...
Vi damer fastnade i Rajastans kvinnans hål i väggen för vi ville köpa överkast (rättare sagt jag ville). Vårat gråa ikeaöverkast var rätt så smutsigt och de finns fina billiga överkast. Det blev inhandlat det men det tog ett tag. Under tiden så tog H och F en egen tur och tittade på allt möjligt.

Efter det bar det av till fruktmarknaden - Russel market som säljer blommor och frukt och även kött och fågel.. Där kan man få till fantastiska bilder om man är den duktig fotograf.

Något trötta i dammet bar det sedan av till Tatv för en god buffe av indisk mat, deras sallader var fantastiska den gången. Jag tror jag tog om av salladen minst tre gånger och deras kebaber är fantastiska. (Kebab = grillspett av kött, fågel, grönsaker etc).

Efter det blev det dagens höjdpunkt, fishspa. H ville göra det eftersom han läst att det var coolt. Man kommer in och någon tvättar ens fötter och sedan sätter man ner sina fötter bland myriader av småfiskar som äter förhårdnader etc på fötterna. Det kittlades kan man säga men efter ett tag pirrade det mest i  fötterna och när man dessutom fick 10 minuters axelmassage så blev man rejält avslappnad.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar