fredag 25 november 2011

Efterlängtat besök....

Under hela vårat första år här i Indien så har vi inte haft något besök, men plötsligt så har H varit här och i slutet på oktober var det dags för nästa efterlängtade besök. Rogers syster och bror M och K.

Varthurmarknaden

Varthurmarkanden, visst är det härligt med alla färgerna och överflödet...

Olivia ville inte riktigt sitta still under middagen på kvällen...

Olivia på vår balkong...

Våran fina gata ifrån balkongen, (bilderna är lånade
ifrån M)

Våran verklighet nedanför vårat
sovrumsfönster, när man behöver påminna sig om
alla inte bor lika bra som vi i Indien.

Levande hönor/kycklingar färdiga för att köpas och nackas...

Här hänger de, nackade och plockade :-)

Det är aldrig ont om folk i Indien, Varthur marknaden (Ms bilder)

Alexander spexar inför Ms kamera...
Natten mot söndagen (läs 30/10) så åkte Roger och hämtade upp dem på flygplatsen, allt hade gått bra förutom att det tog lite tid att komma ut ur flygplatsen då blanketter blev felifyllda (måste fylla i blanketter som skall ha stämplar innan man kommer in i landet) samt att det tog tid innan K fick sin väska.

Trötta men vi glatt mod kom de hit och hoppade i säng. Med sig hade de godsaker ifrån Sverige som vi behöver och längtat efter. Tack för att ni släpade grejer... :-)

Efter ha sovit ut så bar det av till en närbelägen marknad, samma som H var på när han var på besök där gick vi runt ibland stånden och insöp den indiska atmosfären och tog bilder, barnen var glada över Sverigebesök och kunde knappt låta bli att klänga och hoppa och sitta i knä etc. Den enda som var lite avvaktande var Olivia som inte känner K och M så bra av naturliga skäl då hon endast var 3 månader när vi åkte hit till Indien för ett år sedan.

På eftermiddagen fikade vi på balkongen och på kvällen blev det middag på klubbhuset för att de skulle få en bild av hur det är där kvällstid. En bra första dag....

1 kommentar: