torsdag 1 mars 2012

Plugga, sjuka barn, plugga

Jag pluggar just nu, lämnat in ett delprov på nya kursen, håller på att rätta uppsatsen efter att ha fått tillbaka uppsatskommentarer. Dessutom försöker jag läsa teori inför delprov 2 som skall vara inlämnat om ca 10 dagar, antar att den också kommer bli sent inlämnat. :-(

Barnen har varit snoriga i omgångar och denna vecka har Alexander haft feber och Olivia hakade på och varit hemma hon också. Inte så bra för pluggandet. Hade en trevlig lunch vid poolkanten för att inte kompisarna skall tro att man inte finns längre och dessutom haft ett finskt par på besök som var här på previsit. Mannen i familjen jobbar på samma företag som Roger och de kommer hit i April. Jättetrevliga och bra med nya vänner när våra andra goda vänner snart åker hem... Snyft...

I morgon så är det tjejkväll för att fira A som fyllde för ett tag sedan. Skall bli kul med bara en girls night.

I övrigt så börjar det så sakteliga bli varmare och fläktarna går dagtid och ibland även nattetid. Dock så har inte ACn använt så mycket.

Nannus dotter var på koll förra veckan och igår träffade vi doktorn igen och nu ligger värdena som de skall. Hon skall fortsätta på denna dos och sedan så får vi se om de minskar dosen nästa koll..

Olivia pratar mer och mer och de nyaste ordet är Nannu och Manju.. Hon går nästan helt själv i trappen numera och det är bara nattetid som jag låser grinden ordentligt för att hon inte skall gå i sömnen. Dock är det nog Alexander som är den som mest är uppe och vandrar på nätterna. Även om han inte direkt sover så är han lite radiostyrd.

Nya foppatofflor till Olivia inhandlades idag då hon lyckats försnilla en av sina foppatofflor, jag köpte en annan modell som hon var nöjd med. Sebastian skall på kalas i morgon så present inhandlades också.

Försöker planera en semester i slutet på April men det känns så dyrt allting. Vi blir nog bara hemma tror jag, åka till Sverige hade varit ett alternativ men vi åker ju hem snart... Har bokat Kungsbyn igen så vi kommer kunna ha samma stuga i år igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar