måndag 19 mars 2012

Tillbakablick

Det var en hektisk november med besök av H och Rogers bror och syster, vi var på India night och var i Dehli-Agra-Jaipur, de sista dagarna innan de åkte hem så åkte vi till Bannagatta Zoo igen, därefter så följde en intensiv period av pluggande med lite ljusglimtar med trevliga besök av familjen E och familjen S vid olika tillfällen, sedan kom väntan tills mina föräldrar skulle komma i december.

En kväll i november var det maskerad hemma hos oss.. Underbar bild eller
hur...
 I slutet av november hade vi en liten julmiddag där vi åt janssons, köttbullar och sill och nubbesallad och lite annat smått och gott som fick en att längta till jul, väldigt trevlig kväll med våra allra bästa vänner här i Indien.

I november hade vi årsdag här i Indien, vi hade med andra ord varit här längre än ett år och gick in på andra året och andra gången vi gjorde saker och ting. För oss har året varit omtumlande på många sätt men samtidigt så har vi kommit in i denna nya vardag och familjen trivs och frodas. Vi har fått många nya vänner och fått hur mycket sol vi velat och fått uppleva många roliga saker och samtidigt har barnen varit duktiga och lärt sig ett helt nytt språk och i Sebastians fall två språk samtidigt och Olivia har väl tre språk samtidigt även om hon mest pratar på engelska just nu de få ord hon säger.



Den vita tigern är mäktig..

Någon blev väldigt trött och somnade i famnen...

Inte en vanlig syn i Indien direkt där vi bor...

Fortfarande sover Sebastian

Inte i fångenskap men likväl en sevärdhet...


Två feta hippos...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar