söndag 22 januari 2012

Gräsänkling igen...

Roger står och packar, han åker till Sverige i natt för att jobba och träffa sin familj. Lite oplanerat men ibland så blir det så. Helgen har gått undan och har bestått av familjeliv och sällskapsliv. Fredagskvällen tog vi det lugnt och åt en god potatis och broccoligratäng. Den kommer vi göra flera gånger. Nästa gång skall Nannu ha bechamél sås på istället för grädde så blir det ännu bättre.

Lördagen så gjorde jag läxa med Alexander, han börjar bli riktigt bra på läsningen samt diktamen även om han får tänka länge och så. Men vissa ord så ser han direkt vad det står och har liksom ett bildminne av ordet det är  bra och kommer hjälpa honom för alltid att ha kvar ett ordförråd.

På kvällen satt båda pojkarna på var sin cykel och sedan tog vi Olivia i sulkyn och vi traskade bort till Phase 2 och Familjen S som hade bjudit in till pizzakväll. Det vart lyckat med trevligt sällskap och god pizza, dock var jag väldigt trött så när barnen nästan somnade vid 10-tiden så drog vi hem och jag somnade själv nästan direkt efter att ha nattat Olivia.

Idag har vi bara varit hemma och på kvällen blev det pannkakor (som Roger stekte som vanligt) och nu som sagt skall Roger packa innan han åker till Sverige. Han kommer vara saknad och jag är lite avundsjuk på att han åker hem till släkten i Västerås... Saknar er alla, särskilt nu. Ni vet varför...

Ta hand om er och hoppas att ni inte fryser allt för mycket här i Indien är det riktigt varmt och soligt väder och syrran med pojkvän som kommer tillbaka på samma flyg som Roger nästa vecka kommer ha drömväder och kunna sola om de vill det.

Ser fram emot ett besök även om min kurser har dragit igång. Plugga får komma i andra hand denna termin. Snart åker A och H hem igen till Sverige, vi har massor kvar att göra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar