fredag 19 augusti 2011

Hemresan

Olivia sovandes i bilen på väg till Arlanda.
Jag och Roger steg upp tidigt och åt frukost och packade det allra sista och höll tummarna för att vi inte skulle få övervikt framme på Arlanda. Våran flygtaxi plockade upp oss och Roger och Alexander åkte efter i hyrbilen som skulle lämnas in på Arlanda.

Väl framme på Arlanda så checkade vi in utan att få övervikt (jippiii) och vi tog oss igenom säkerhetscheckar etc och kom fram ganska lagom till gaten. Dock blir man lätt matt då barnen var hur pigga som helst efter att ha suttit i bilen till Arlanda och i princip sovit hela vägen.

Hemresan gick betydligt sämre hem igen eftersom det är en dagstur men jag hade som tur var Roger med hem så jag slapp åka själv med tre barn igen. Särskilt som de var vakna alla tre nästan hela tiden. Breaket i Doha är underbart för då får barnen springa av sig och leka av sig i lekrummet.

När vi väl kom fram till Bangalore skulle vi fylla i lapparna och det tog en evighet, en för varje person och barnen är för små för att fylla i dem samt vi inte hunnit under flygturen. Olivia ville mest gå fram och tillbaka i gången. Nästa gång vill jag ha en egen sittplats för henne...

Utanför flygplatsen väntade då Manju med vän som skulle ta allt vårat bagage. Så skönt att bara sätta sig i bilen och komma närmare hemmet. Väl hemma kom vi fram till ett fantastiskt rent hem, Nannu hade städat överallt inklusive vikt alla kläder i garderoberna och köpt nya blommor utanför dörren och inne på köksbordet. Dessutom stod färdiglagad lasagne och fisk i kylen bara att värma för oss när vi väl vaknade till liv efter lite sömn.

Barnen som sov i bilen hem lekte och jag och Roger dödströtta efter resan somnade utan att de hade somnat, jag hittade dem sovandes i soffan morgonen därpå framför tvn nere i bottenvåningen.

Skönt att vara hemma igen med sina grejer och ordinarie rutiner och framför allt leksaker till barnen och kompisar utanför dörren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar