fredag 19 augusti 2011

Tillbaka i Västerås del 2

Allt med bilar/tåg etc är mycket populärt i våran mellangrabbs ögon...


Vi åker karusell så det kittlar i magen,
Sebastian vred sig av skratt. Även H åker med.

Paketöppning på Olivias födelsedag i Sverige.

Stora delar av familjen D kom på kalaset vi kunde sitta ute i solskenet.

Olivias första födelsedagstårta. Faster M hjälper till så att
Olivia skulle kunna blåsa ut ljuset med lite hjälp ifrån mamma och bror...

Faster M myser med Olivia som blev hungrig...

Olivia hemma hos gammelmormor i Irsta på sista besöket innan hemfärd.

Gammelmormor som nyss fyllt 95 är alltid lika tacksam när
vi kommer på besök.

Ungarna med grannkompisarna på Stolphusgatan, alla med sura icke mogna äpplen i händerna...

Här är skaran utökad med ytterligare en kompis, Olivia sov tyvärr så hon var inte med på korten.
Våran andra vecka i Västerås präglades av ytterligare besök hos nära och kära. På samma dag så hann vi med ett besök på Eskilstuna Zoos djurpark och då var det främst karusellerna vi var ute efter till barnen (djur hade vi hemmavid och inget slår tigrarna på safarin här i Bangalore samt födelsekalas hemma hos Rogers syster M (den yngre) då hennes tvillingar fyllde 16 år.

Dock så blev det inte helt ultimat då vi missade Danny som var på besök för att sjunga och dessutom början på kalaset. Varken hackat eller malet, dessutom hade barnen kunnat åka mera karusell... Nästa gång skall vi ha gott om tid för karusellerna.

Olivia våran lilla bebis fyllde 1 år under våran sist vecka i Västerås så vi bjöd på traditionellt födelsedagsfirande i våran hyrda stuga på Kungsbyn. Alla barnen fick jättefina presenter eftersom de inte skulle träffa familjen D på länge en del ser vi inte förrän nästa sommar när vi kommer hem på sommarvisit igen.

Kan ni fatta att det var över ett år sedan hon föddes våran lilla tjej som jag var helt övertygad om skulle bli en tredje kille. Hon lyser dock upp våran vardag även om hon till temperamentet är lika envis som Sebastian men en kopia av Alexander i samma ålder fast tjej då. Med andra ord pappa upp i dagen.

Mot slutet av vår vistelse så började barnen och jag och Roger att längta hem till Indien igen, ja det är hemma för här är alla våra saker och där vi har vår vardag just nu. Men innan vi packade in oss i taxin på väg mot Arlanda så hann vi med att besöka Gammelmormor en sista gång samt leka ännu en gång med kompisarna på stolphusgatan.

Vi träffade även polarna ute i Målhammar flertalet gånger även om det aldrig hinns med det man vill så här när man är hemma bara i två veckor. Jag hann tex inte träffa någon ifrån jobbet mer än C nere på stan då :-) Nya Ikea på Erikslund samt shopping på stan och på ica maxi hanns med för att fylla upp resväskan igen.

Tack alla underbara grannar som förgyllde våra dagar i Västerås med fikastunder och luncher och hallon mm. Vi syns nästa sommar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar