söndag 30 januari 2011

Söndag förra veckan - Zoo

Förra söndagen så gjorde vi det som vi hade tänkt göra på lördagen, åka på Zoo. Det tar ganska lång tid att åka dit ca 1½ timma så vi åt lunch innan vi gav oss iväg.

Alexander och Sebastian sitter i safaribussen
Väl framme så köade vi för att köpa biljetter och vi tog grand safari, därefter fick vi stå i kö för att ta en buss som skulle ta oss runt och titta på tigrar, björnar och lejon och olika typer av hjortdjur. Vädret var idealiskt, både varmt men inte för varmt.

Vi kom fram i kön och det visade sig att man sparat platser till oss längst fram i en buss så vi hade perfekt sikt när vi åkte runt. Vi tog jättefina bilder och även chauffören hjälpte oss för att få fina bilder. (se senare när jag orkar lägga upp bilderna)

Två björnar ligger och latar sig när vi åker förbi...
Sebastian tror jag tyckte själva bussfärden isig var minst lika rolig som att titta på djuren. Dessutom tyckte jag att det var skönt att se lite andra vyer annat än stadsmiljö, istället såg vi fin natur och fina bergstoppar då zoot låg ganska högt upp jämfört med centrum av Bangalore.

Björnen sover, björnen sover...
Familjen tiger ligger och vilar vid vägkanten..
Jag är bra på att smälta in i marken...
Ligger som en kung i skuggan, vackert inte sant.

Två av de vita tigrarna vi såg...

Sockervadd är ett måste, lägg märke till Sebastians smutsiga ben... Vadden är nästan större än hans huvud.
Kommersen i full gång när vi är på väg mot bilen och Manju... Nästa gång skall vi gå runt i själva zoo-delen och kolla på elefanterna.
Vi var själva en del av attraktionen som vanligt när man är ute med barnen, jag vet inte hur många fotografier som Olivia finns med på runt om i Bangalore vid det här laget. Folk man inte känner kommer fram och frågar om de får ta bilder på Olivia. Vad de nu skall med bilden till, hon är visserligen väldigt söt och nu tittar två fina små risgryn fram där nere i käken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar