tisdag 4 januari 2011

Fortsatt inskolning...

Frukost, oklart vad rätten heter dock...intogs med god aptit.
Idag har Sebastian varit på Wecare igen, han var där lite längre. Vi inledde med att käka frukost/mellanmål en form av små kuddar, han åt dock med god aptit. Därefter följde cirkeltid där han bla fick sätta upp sig själv på en tavla att han var där.

Sedan hade de aktivitetsborden uppställda, idag var det målning och playdohlera (igår var det puzzel och klippa och riva tidningar) förutom de obligatoriska klossbordet samt rollspelshörna. Sebastian har dock inte varit så intresserad utan endast lekt med bilar, eftersom dessa bilar är helt nya för honom så är de mest intressanta.

Leka med bilar är mest intressant just nu...
Stora som små bilar, bara det är bilar...
Nästa station var musikrummet och därefter stora lekytan inne med stora bilar (al la bobbycar storlek). Han var duktig och var inte lika fixerad vid mig som han var dagen innan, därefter så var det lugna stunden på mattan och sedan dansstund och sedan fick vi gå hem. Imorgon skall han börja ännu tidigare samt att jag skall sitta utanför på trappan samt att han skall förmodligen även äta lunch. Sedan är tanken att han skall vara inskolad på torsdag.

Alexander han var hos norska granntjejens mamma som var vänlig nog att ta hand om honom medans jag skolade in Sebastian.

Han satt dock och åt lunch när jag kom hem idag efter att ha lekt hemma hos dem samt på klubbhuset. Tänk vilka snälla grannar man redan har fått här i Indien...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar