lördag 8 januari 2011

På jakt efter skor...

Idag lördag skulle vi åka till Forum mall (det första varuhuset som byggdes av det slaget här i Bangalore och betydligt större än vårat Forum Value mall) och käka indisk mat. Dock hade vi glömt bort att det var lördag och alla andra var ute i trafiken, därför blev det mac donalds när vi sent kom fram och vi var uthungrade och barnen likaså. Därför vågade vi inte chansa och ta restaurangbesök.

Sedan följde en jakt på skor till Alexander, vi hittade dock inga där, dock hittade vi lite annat smått och gott som  dvd-filmer, almenacka till mig, anteckningsblock till Alexander och kritor etc.

På vägen hem fortsatte jakten och vi hittade till slut ett par joggingskor för torsdag och fredags uniformen, nu skall vi bara hitta svarta skor till måndag-onsdags uniformen, får bli i veckan istället. Väl hemma så kollade vi på en av de inhandlade filmerna samt åt tacos.

Sedan följde läggningsrutin på Sebastian modell värre, han ville om vartannat ha mig brevid sig och nästa sekund Roger. Antingen var han övertrött eller så hade han ont i hakan eller så hade han bara typisk tvåårstrots. Hur som helst så var det inte roligt och jag och Roger orkar inte så mycket efter ha lagt barnen nu för tiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar