torsdag 6 januari 2011

Hantverkare och möbelleverans

Som ni vet så springer det hantverkare titt som tätt hos oss. Idag kom målaren, eftersom vårat balkongtak blev fint och färdigt under förra veckan, men samtidigt golvet förstört så ville vi fixa det. Dessutom ville vi fräscha upp de smutsgulaväggarna och stolparna på balkongen. Vi skall ju snart sitta där ofta så då vill man att det skall se fräscht ut och dessutom vara lättstädat.

En av de två stolarna vi saknat.
Så vi ringde Srini och frågade vad det skulle kosta att måla golvet och väggarna fina igen, det visade sig att målaren ville ha 2500 INR, det motsvarar ca 385 kr så vi slog till. Han var här och denna gång hade vi sett till att tidningspapper låg utlagt så att han inte smutsade ner som de som målade balkongtaket gjorde. Dessutom fick Nannu dem att måla lite annat som såg ofräsht ut. Dessutom tiggde jag lite färg så att om vi skulle vilja bättra på själva kan göra det. (Vi = Roger)

Dessutom fick vi de två saknade köksstolarna från looking good furniture, dessutom bytte de stolöverdrag på en av stolarna där lädret var skavt. Så med andra ord har vi fått hela leveransen och jag kunde betala dem. Dock så är vi inte helt nöjda då bordet inte tål värme speciellt bra, vi får väl slipa om och lacka om när vi kommer hem till Sverige. Vi kommer ju ha småbarn till bords de närmaste två åren så vad gör lite lackblemmor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar