torsdag 13 januari 2011

Ytterligare sjukdom..

Igår så vaknade Alexander av att han hade andningssvårigheter, det blev att först lämna Sebastian på Wecare och sedan fortsätta vidare till doktorn som Olivia fick sprutor av. Efter en lång bilfärd så blev det ytterligare väntan inne på mottagningen men väl inne hos doktorn gick det fort. Han konstaterade att Alexander hade halsinfektion och bröstinfektion. Han fick tre olika mediciner varav en motsvarar våran ventoline i Sverige. Alla med roliga och sockriga inslag.

Burkar tre i glada barnvänliga nyanser...
När jag väl lyckats få dagis att ha Sebastian där mer än två timmar så fick jag ha Alexander hemma istället. Vi åkte därefter tillbaka till forum mall och bytte dvd-film. Vi köpte Toy Story 3 i helgen men skivan gick inte att spela. Vi lyckades med Manjus hjälp att få en ny skiva. Dessutom åt vi en snabb lunch på gyllende måsen. Sedan bar det av för att hämta Sebastian.

På eftermiddagen gjorde vi inte så mycket utan jag var med barnen och när Roger kom hem värmde vi butter chicken och sedan kollade vi på filmen som nu fungerade. Själv somnade jag samtidigt som barnen.

ännu har vi inte fått några utemöbler till altanen, hoppas vi får dem innan helgen åtminstone.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar