fredag 19 augusti 2011

Tillbaka i Västerås del 1

Efter fyra härliga veckor med mamma och pappa och på slutet även Roger så knögglade vi in oss i den hyrda bilen (dock rymdes inte alla resväskor så mamma och pappa fick ta delar av vårat bagage i deras bil) för att styra kosan mot Västerås och vår hyrda stuga på Kungsbyn.

Köket i Kohuset i vår hyrda stuga på Kungsbyn

Så här fin var Olivia på Mormors födelsedag, tack
H för presenten när hon föddes.

Vildsvinsmamman med ursöta små kultingar...

Traktorparken gillade både Alexander och Sebastian

Delar av familjen D på ett första besök, skönt att träffa släkten igen.


Sniglar fanns det gott om, Alexander räddade dem ifrån vägen
för att slippa att de skulle bli platta.

Den lilla älgkalven i älghagen...

På besök i vårat gamla hus så ställde Sebastian upp Hs bilar på
sitt vanliga sätt, måste ha känts konstigt att leka i  Alexanders
gamla rum utan hans grejer.

Olivia somnade i soffan hos en granne på Stolhusgatan, M och S
bjöd på  fika.

Livsglädje, tänk att få springa i skogen på en av våra
kvällspromenader i Sveriges fantastiska  ljusa sommarkvällar.

Älgtjuren i all hans majestät...

Syskonkärlek, mys med brorsan...
Vårat vanliga hus bebos för tillfället av våra underbara hyresgäster som sköter om huset och tomten med varm hand. Därför så hade vi turen att bo i en stor stuga med tvättmaskin och diskmaskin inne på Kungsbyns djurpark. Med andra ord kunde vi se älgar och vildsvin och får och getter och kor etc varje dag under våran vistelse i Västerås om vi ville. Vi bodde i stugan som hette Kohuset.

Det uppskattades verkligen av barnen och det blev många fina kvällspromenader.

Hur som helst så första besöket i Västerås blev en liten släktträff i våran stuga då båda syrrorna med barn och respektive kom till huset för en grillkväll. A, syrrans grabb lekte konstant med Alexander och han sov faktiskt två nätter hemma hos oss i stugan innan de åkte vidare för deras semester. Alltid härligt att se sina syskon och när barnen våra leker som om de vore syskon gör det inte saken sämre.

Nästa stora grej var Mormors 95års firande i Irsta. Vi räknade att totalt var vi 27 personer som firade henne. Det blev självklart fint väder, har aldrig varit med om att hon haft dåligt väder på sin födelsedag. Vi hann till och med ett besök vid sandstranden och en snabbvisit hos familjen E som ville ha sina presenter ifrån Indien som Roger haft med sig.

På måndagen så var Mamma och Pappa kvar och det var absolut sista kvällen... Roger jobbade och vi gick runt lite på djurparken och tittade på djuren. Sedan följde en lång radda av besök hos släktningar och grannar och våra hyresgäster på Stolphus-gatan samt våra vänner H och J. Vi hann även med vaccinations-besök och tandläkar-besök för barnen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar