tisdag 16 augusti 2011

Norrland del 2

Olivia i badviken med hinken och spaden.

Sebastian och Alexander samma tillfälle...

Morfar och C krattade bort skit i sanden.

Så här såg det ut de flesta kvällarna när barnen skulle nattas, även hunden var där.

Sjösättning av Å & Bs båt. Alexander och Sebastian var med...

Båten kunde lika gärna åkt in i bryggan bakom men det gick bra denna gång :-)

Dock slutade det båtsättningen så här...

Sebastian badar på kojbacken under Bs födelsedag.

M med deras sockertopp...

God mat serverades på födelsedagen.

Mera bad..

J med deras sockertopp igen.

Barnen gillade jack russel valpen...

M med sin far på besök...

I var en jättebra barnvakt till Olivia...

Kvällen avslutades med det här...

..och det här...

.... och det här...
Å skulle sjösätta båten när olyckan var framme, jag hade stoppat barnen i båten och i den fanns även en hund och kombinationen hund och barn och båt gjorde att Sebastian ramlade och slog i pannan och det var bara att sätta sig i bilen och åka och limma och tejpa ihop honom. Som tur var, så var det inte så jättedjupt men mitt i pannan. Hoppas att flickorna kommer tycka det är sexigt i framtiden med alla ärr i ansiktet.

Vi firade även Bs födelsedag på kojbacken, Sebastian och Olivia badade och lekte med hundvalparna och med J & Ms dotter. När C (syrran)  kom så hade hon inte med sig sambon M, helgen efter dök han upp med sin pappa med sällskap. Vi hade en trevlig kväll nere vid berget. Alldeles för få sådana kvällar blev det då det i år faktiskt var rätt blåsigt många dagar.

Därefter var det äntligen dags för kära mannen att dyka upp. Så efterlängtad som han var efter tre veckor utan honom. Vi fick några härliga dagar ihop innan det var dags att åka till Västerås.

Vi var på en långpromenad som jag och mamma plockade hjortron på medans Pappa och Roger gick med barnen och kollade på bäverhyddorna och jag sprang på ett gäng minigrodor, måste i princip kommit upp från vattnet för någon dag sedan så små var de.

Sjösättning av pappas blocketfynd framkallade leenden hos våra barn som fick åka tre olika båtar med morfar under dessa fyra veckor i norrland. Vi lyckades efter många om och men få till ett fiske också och till vår lycka blev det stekt abborre när vi tog upp näten dagen därpå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar