måndag 11 april 2011

40-års fest i Palm Meadows

Glad 40-åring med champagne i handen...
I lördags var vi inbjudna på 40-års kalas hos ett annat svenskt par som kom hit till Bangalore ca en månad efter oss. Deras dotter I går på samma dagis som Sebastian och är i samma ålder och deras son I är en månad äldre än Olivia så deras familj ser nästan ut som våran förutom Alexander då. :-)

Oavsett så var vi inbjudna till öppet hus och vi gick dit vid halv fem tiden och möts av en fantastisk buffe med italiensk mat ifrån Toscana ( kan inte bli fel ). Det var fullt med folk överallt och barn och vuxna i alla möjliga åldrar. Det skålades och barnen kunde vara i grannhuset och måla och leka ( som mina barn utnyttjade flitigt tack så mycket R och C som stod för underhållningen av barnen utan er hade inte partyt varit lika roligt för mig och Roger.)
J med myggmedel när det blev mörkt behövdes det i värmen då man vill ha
dörrarna öppna ut.

Olivia sov en stund ute i vagnen med myggnätet över.

Ljudnivån var hög och det pratades och lektes och det var varmt, det kändes märkligt att gå hem med barnen när det var kålmörkt i linne och inte frysa. Roger var kvar lite längre och jag tror att han var en av de sista som gick ifrån partyt. Vi hade med andra ord väldigt trevligt.
Tack familjen W för en underbar fest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar