fredag 15 april 2011

Födelsedagsfest i Suncity

Bollhavet var uppskattat av båda två på partyt...

Alexander i karusellen inne på Funcity

Sebastian i samma karusell

Ben ten är väldigt populärt här i Inden bland småpojkar,
här en tårta med honom på.

Sebastians fina drake på armen...

Nakenbad i väntan på kvällsmat, inte tillåtet egentligen men
fungerar för att han fortfarande är så pass liten.
I Söndags var Alexander bjuden på kalas. Det var en kille i hans klass som fyllde år och hans föräldrar hade hyrt Funcity ( det är en variant på Busborgen fast mycket mindre) där fick de leka först i ett lekrum, och sedan hade de laddat plastkort med pengar som man kunde spendera i arcadspel, maskiner som de kunde åka i och slå och slänga saker i. Alexander och Sebastian hade så roligt så de hade inte tid att äta varken mat eller tårta när det blev dags för det. Två mycket trötta barn åkte hem med mig och Olivia.

De åkte även en form av karusell och jag var tvungen att åka med själv för att Sebastian skulle få åka och den var nästan för snabb för min smak, ungarna älskade det men jag hade gärna sluppit. Undrar i vilken ålder den genen kommer att man mår lite illa när det går för fort. Som tur var så gick det bra även fast jag åkte två gånger i rad för att Sebastian ville åka en gång till.

Det hade den obligatoriska målningen också och Sebastian fick en fin drake på armen. På väg hem fick de var sitt paket trots att de själva inte fyller år. Ja ja det är lite annorlunda att vara på kalas här i Indien.

På kvällen så gick vi till klubbhuset och beställde pasta och vitlöksbröd och medans vi väntade så badade Sebastian och Alexander ingen av dem hade badkläder med sig men Sebastian han badade naken och Alexander badade med kläderna på. Det är ju väldigt varmt just nu så han torkade och brydde sig inte att han blev blöt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar