fredag 22 april 2011

Handla dvd-spelare inför resan...


I lördags så åkte vi ner till en shoppinggata som bara hade elektriska prylar, alltifrån telefoner till tv-apparater och högtalare etc etc. Vi var på jakt efter dvd-spelare som Alexander och Sebastian skall ha i bilen för att kolla på film när vi skall sitta i bilen flera timmar på väg till vårat semestermål.

Portabel dvd spelare för bruk i baksätet i bilen på semestern.
Det var en fantastisk bit av Indien. Överallt små trånga kyffen överfyllda med allsköns apparater och fullt med folk och mopeder och bilar och barn och hundar och ljud överallt och självklart väldigt varmt. Att gå runt där med två av tre barn var inte en hit men det var till dem vi handlade så vi ansåg att de skulle med. Dessutom luktar det överallt både illa och gott och skräp...

När vi väl hittade en dvd-spelare som verkade helt okej så prutade vi och fick två stycken för 8000 rupier. Helt okej. Det var med garanti dock utan kvitto :-) Osäker på om garantin gäller men Manju hävdade att det gjorde det.

Roger och Sebastian myset på Hard Rock Cafe

Pyssel för de minsta finns på barnmenyn som Alexander uppskattade.
Efter kaoset på den gatan som jag tyvärr inte kan namnet på men som min chaufför vet var den är så var det skönt att sätta sig ner vid ett bord på Hard Rock Cafe - Bangalore. Där åt vi hamburgare och Sebastian beställde en chicken burger på klingande engelska. Ibland så förvånar han oss. Just det hade vi inte koll på att han kunde säga.

Det var mysigt och barnen skötte sig jättebra och då är det trevligt att vara ute med dem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar