fredag 8 april 2011

Måndag - Ugadi firande och simskolestart.

Måndagen var en så kallad ledig dag för Roger och för Sebastians dagis som var stängt, dock så var inte Alexander ledig som går på en internationell skola och därför följer andra kalendrar. Han kommer har ledigt nu i slutet av April i stället.

Ugadi är ungefär som sista april man firar att våren och sommaren är på väg.

Jag och Roger tog det lugnt och försökte bara komma i kapp. Alexander påbörjade sin simskola på Palm meadows. Tanken är att han skall simma varje måndag-torsdag hela April för att bli mer bekväm i vattnet och lära sig grunderna för simning. Vi får se om han behöver fortsätta även i Maj sedan för att bli ännu mera bekväm.

Han var jätteduktig och första dagen gick mest ut på att han skulle träna på att ta vatten över huvudet.

På eftermiddagen på söndagen bjöd vi in K och H våra norska grannar på en öl på våran balkong och lite snacks. Då blev det bestämt att vi skulle äta middag gemensamt på en restaurang som heter Chili som serverar mexicansk mat.

Vi åkte två bilar och anlände till restaurangen med fyra föräldrar och 5 barn varav ingen är över 5 år. Alexander är äldst i barnaskaran, det blev livat och gott med fajitas...

Så skönt att Roger är hemma igen så att man kan hjälpas åt på kvällarna och man slipper ha dåligt samvete att Nannu och Manju måste jobba sent för att de måste hjälpa mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar