fredag 8 april 2011

Söndag komma ikapp dag.

Söndagen var en tung dag, jag hade varit och köpt kött på lördagen så frysen var full med nya saker och förmodligen stack något ut så att frysen stod lite lite på glänt. Så söndagsmorgonen bestod av att slänga saker som blivit förstörda och packa upp det som hade klarat sig och en del får vi helt enkelt hoppas att det går att använda.

Det var främst glassen som blev förstörd samt att jag var tvungen att plocka ur allt torka av och förpacka om en hel del. Så nu skall jag äta ur frysen ordentligt innan jag köper nytt nästa gång. Förstår inte måste vara Bergströms genen som gör att frysen måste vara så full...

Vi åt i alla fall jättegoda jumobkräftor på lördagen som Nannu lagade till enligt ett indiskt recept, det får bli en rätt på nästa middagsbjudning vi har.

Roger kom hem med en hel del godsaker, hårt bröd och en tub kaviar, ost och marabou mjölkchoklad med daim i och sedan en del godis till barnen.Han missade dock att köpa smågodis, hade velat haft kokostoppar ni vet med skum och choklad...

Oavsett så är det inte så mycket som man saknar här, skulle vara falukorven men den kan man klara sig utan tills vi kommer hem i sommar, skall även äta lax och abborre.

Roger led av jetlag på söndagen och sov och vilade mest och vi åt resterna av pajen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar