onsdag 2 mars 2011

TISB intervju och doktorsbesök..

Natten mot tisdagen klagade Sebastian på att han hade ont i örat och det brukar han aldrig säga annars, jag lät honom åka till dagis för vi visste att det skulle bli en kort dag då Sebastian skulle till TISB för intervju inför höstens start där.

Pappa hjälper Sebastian att byta om i bilen på TISBs parkering...
När vi väl hämtade honom vid kvart för ett så hade han feber så jag visste att jag måste be doktorn titta på hans öra.

Känns som vi varit hos doktorn varje vecka nu men någon i familjen. Det visade sig att Sebastian hade en öroninfektion och fick antibiotika. Skall dit på fredag för återbesök och kolla öronen på honom. Det betydde att mina och Rogers planer för onsdagen blev inställda.

Hur som helst jag och Roger och Sebastian anlände till skolan för en rundtur till hans blivande klassrum och där träffade vi även på några av hans blivande fröknar som självklart tyckte att Sebastian var lik Alexander... :-)

Så här fin måste man vara på intervjun... 
Därefter gick vi ut för att titta på lekplatsen samt matsalen så att Sebastian skulle få en bild av hur det skulle bli att gå i skola där. Han själv tjatar mest om att han skall få åka buss ihop med storebror. Ja, han är fortfarande lika fordonsfixerad här nere i Indien som hemma i Sverige.

Därefter följde en lång väntan sedan fick vi träffa rektorn för hela skolan (en amerikan som bott utomlands de senaste 28 åren) och vi pratade om ditt och datt. Sedan fick vi även träffa rektorn för pre-KG och KG klasserna. (skulle tro att det motsvarar studierektorerna hemma i Sverige) Henne har vi träffat förut eftersom hon var med på mötet när vi beslutade att Alexander skall gå om KG1.

Sedan bar det hemåt för att träffa Alexander och åka till doktorn med Sebastian och befria Nannu ifrån Olivia som fick stanna hemma när vi var på TISB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar