onsdag 2 mars 2011

public holiday...

Olivia vill gärna stå nuförtiden, här i soffan på Toscana...
Idag var det ledigt för Roger på jobbet och han och jag hade tänkt åka in på stan och äta tillsammans men eftersom Sebastian också var hemma så tog vi oss till en restaurang i närheten istället. Dessutom så hade Alexander en utflykt med TISB och det gjorde att när han sedan kom hem var han skittrött vilket innebar att han blir jättekonstig.

Veckans bukett, vardagslyx..
Istället för att gå och lägga sig och sova middag så bråkar han med broder sin så att han trött som han var (han hade inte heller sovit middag) skrek hela tiden, när det inte räckte med att mucka gräl med broschan så blev det först mamma och sedan pappa man bråkade med.

Vissa dagar är helt enkelt skitjobbiga med uppfostran av tre barn. Dessutom börjar jag och Roger bli less på alla sjukdomar. Skulle tro att vi hade en sådan där Bad India Day idag. Så trots att Roger var ledig så orkar och kan man inte hitta på något för barnen tar all energi och kraft och suger musten ur oss. Sedan kan man väl diskutera om det har med Indien att göra.

Oavsett så längtade nog både jag och Roger hem idag... 

4 kommentarer:

  1. Hej syrran! Nu är även jag hemma med barnen, M började jobba i måndags. Adam fick tyvärr magsjuka natten till måndag så vi har varit i karantän denna vecka från socialt umgånge, men imorgon blir det utflykt och umgånge med Anna i Frölunda med barn. Sällskap är viktigt, lyxigt nog är grannfrun hemma även hon fram till augusti. Hoppas torsdagen blir bättre för er, snart helg! Imorgon ska vi ha barnvakt, ut och bowla och äta indiskt med några andra kompispar.
    Kram fr Göteborg

    SvaraRadera
  2. Låter som en tung dag! Helt klart en BID.
    Ses imon! Kram Annelie

    SvaraRadera
  3. Ja torsdagen blev mycket bättre, kul och skönt att höra att du är mammaledig igen. Kanske vi kan höras framöver.. Kram Cissi

    SvaraRadera
  4. Japp vi syns i morgon, längtar redan. Förmodligen är Sebastian med...

    SvaraRadera