söndag 5 juni 2011

Övernattning Nannu...

I onsdags skulle jag och Roger ut på middag för att säga hej då till familjen Ö då de åker hem till Sverige igen och vi insåg att det inte skulle fungera att ha med tre småbarn på en sådan tillställning. Vi har länge funderat på att låta Nannu ha ansvaret på kvällen och jag frågade om hon kunde tänka sig att lägga alla tre barnen och om hon ville kunde hon sova över i vår extrasäng i gästrummet.

Nannu steker pannkakor till barnen eftersom vi inte
skulle äta hemma. Självklart med en glad Oliva på höften.
Hon tackade ja till det, och det var så himla skönt med barnvakt och kunna gå ut och äta utan att bekymmra sig om barnen. Jag var inte ens orolig, det enda jag funderade på var om barnen skulle vara busiga så Nannu inte skulle vilja göra om det.

När vi kom hem efter en trerättersmiddag med indisk mat så sov alla tre! barnen. Olivia har hållt oss vakna till halv tolv den senaste tiden men nu sov hon redan vid halv tio. Så himla underbart att slippa lägga barn och kunna äta och ta ett glas vin med vänner.

Tack för att man har det så himla bra här i Indien med den hjälp man har av sin personal... Både Nannu och Manju är underbara med barnen.

Grabbarna sov framför tvn efter chips och popcorn och Olivia inne hos Nannu där hon skulle sova. Dagen därpå sa Alexander att han tyckte Nannu skulle sova över igen... :-) Undrar just om det var chipsen och popcornen han ville åt.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar