tisdag 7 juni 2011

TISB avslutning...

Idag har Alexander haft sin sista dag på TISB, vi hade fått order om att hämta dem i klassrummen där omdömena även skulle delas ut. I morse kom jag på att jag kanske måste köpa något till lärarna (verkar inte vara vanligt här i Indien men det kändes konstigt att inte göra det för det gör vi i Sverige) det blev var sin blombukett (380 INR = 54 SEK) blev det i alla fall.

Alexander gör choklad på skolan...

Alexander med sin danspartner på uppvisningen i nov.

Alla tusen och en natt killarna...

och alla tjejerna... Visst är dom söta.



Pysseldagen, aussi ifrån Australien.

Alexander på väg på utflykt med skolan. Här i bussen.

Tittade bla på änder.

Klappade åsnor och kor...

Här framför en gigantisk termitstack, den hade jag själv velat se.

Hönor av alla dess slag.

Här övar han inför uppvisningen för oss föräldrar, hur ägget blir höna.

Samma här men med hatten på.
Alexander fick ett diplom för fantastiskt progress during the year, han kunde inte ett ord engelska när han kom och nu kan han både skriva och prata relativt bra på engelska så jag var himla stolt mamma och han var stolt när han gav dem var sin blombukett. Dessutom fick de en cd-skiva med alla kort de tagit under året på deras olika aktiviteter och utflykter samt ett skriftligt betyg. Himla roligt med bilderna. Kommer bifoga en del.

Fröken sa att Alexander hade sagt att de behövde bara sakna honom lite då han kommer tillbaka i höst efter ha varit hemma i Sverige (Han skall ju gå om samma klass och ha samma lärare nästa år). Himla sött sagt av Alexander.

Efteråt så tog vi bilen till Mc Donalds på hans begäran för att fira att skolåret var slut.

Nu sitter han och spelar playstation med sin franska skolkamrat C, samma som han var på födelsedagsparty på i förra veckan.Hoppas bara att hans feber har gett med sig nu, antar att det beror på att han också håller på  att få en ny tand (denna gång den riktiga som stannar... :-) )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar