måndag 16 maj 2011

RxDx besök med...

Nannus dotter.

I måndags så kom Nannu lite sent och det visades sig att hennes dotter var dålig igen. Denna gång fick jag nog, jag packade in henne och Olivia och hämtade upp hennes dotter och åkte till RxDx för provtagning. (RxDx är ett lite större sjukhus i närheten av Rogers jobb som vi ännu inte nyttjat själva eftersom vi inte varit allvarligt sjuka ännu, men som har gott rykte bland expats)

Våra härliga ungar alla tre i badkaret, mamma visst finns det en liknande bild på familjens tre döttrar i din ägo?

Även Olivia gillade att bada med bröderna men hon vill helst stå hela tiden.

Denna fina blomma kom Alexander hem med ifrån skolan, texten
kan ni läsa på bilden nedan

Visst får det hjärtat att sjunga och kolla in namnteckningen från Alexander.
Jag visste att Nannu skulle inte få ro i kroppen förrän dottern fått en diagnos, hennes äldsta dotter är 19 år och har under sju år haft ont i kroppen och allmänt mått dåligt av och till och för ca en månad sedan fick de en diagnos att hon hade benproblem, för diffust för min smak. Jag ville ha en diagnos som gick att ta på.

Sagt och gjort vi fick efter registreringen vänta i ca femton minuter innan vi fick träffa en allmän läkare som vi beskrev alla konstiga symptomer hon haft genom åren. Dessutom visade Nannu alla papper som hon hade fått vid förra läkarbesöket. Han lyssnade och ställde frågor och jag ställde frågor och till slut hade läkaren förkryssat en mängd prover för att se om de kunde hitta något problem med henne.

Det bar av två våningar upp (Olivia var kvar i bilen med Manju sovandes och lekandes tack och lov kom han tillbaka efter en veckas kurs. Jobbet kan ta lång tid att få så jag är inte lika orolig längre) för provtagning. Hon fick lämna urinprov och tre rör med blod för andra provtagningar.

Sedan fick vi besked om att proverna skulle vara klara dagen därpå efter kl 14.00. Så vi åkte hem igen och Nannu och hennes dotter följde med tillbaka eftersom vi låg lite efter hemmavid. Efter helgen är det alltid mycket att göra med disk och tvätt och det är skitit eftersom alla varit hemma hela tiden.

Hämtade Alexander och gick till simlektionen som vanligt. Under dagen kom rörmokaren äntligen med badproppar till våra två badkar. Så barnen badade länge och väl den kvällen med skum. Rörmokaren hade under söndagen tagit bort i avloppet ifrån tvättstugan en propp med massor av hår och äckligheter som var ca 10 cm lång (undrar när det avloppet blivit rensat senast).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar