måndag 19 september 2011

Födelsedagsparty samt söndagsbrunch...

Förra helgen (läs 10/9) var jag och barnen på födelsedagskalas hos A och J, deras två barn I och I hade båda fyllt 1 respektive 3 den senaste tiden. Vi kom dit och fick god pasta till barnen och pizza till oss vuxna. Barnen lekte och hade roligt och sedan blev det glass med chokladsås och grädde, hur mumsigt som helst.

M och Olivia myser ihop vid poolen

Diskussioner vid poolen

Ytterligare ett mysigt kort på Olivia i Ms knä...
Barnen lekte och hade roligt och fick varsin uppfiskad godispåse med sig hem. På Söndagen så åt vi brunch på klubbhuset, inte för att maten är den bästa men sällskapet var jättetrevligt och barnen kunde bada i poolen medans vi vuxna åt och hade trevligt. Dock är det ganska mycket jobb med Olivia just nu, hon vill bada hela tiden men kan inte hålla balansen och hon blir jättearg om hon inte får bada.

Vi fick dock hjälp av S och M som tycker om våra små busungar. Deras två barn leker ofta med våra så vi hjälps åt ganska mycket, väldigt praktiskt när man bor på samma gata och har barn i samma ålder.

Dagarna efter helgen var fyllda av plugg eftersom båda mina inlämningsuppgifter skulle vara inlämnade på onsdagen. Men med lite hjälp av F så fick jag in båda mina inlämningsuppgifter i tid, utan hennes hjälp på eftermiddagarna hade det inte gått. Särskilt som Olivia var jättejobbig då hon håller på få de stora tuggtänderna i nederkäken och var febrig, gnällig och hade ont i munnen och rumpan som var illröd efter dålig mage i samband med tändernas ankomst.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar