tisdag 6 september 2011

Favorit i repris

Lördag och vi ville hitta på något roligt för barnen efter denna första korta skolvecka. Vi packade in oss alla i bilen (även Olivia) för att åka till tekniska museumet för att denna gång försöka avverka de våningsplan vi inte hann med förra gången. Barnen var eld och lågor eftersom de gillade verkligen att vara här förra gången.

Indier som tar kort på främst Olivia, vanligt förekommande i Indien.

Alexander i björnkostym

Sebastian en tiger?

Alexander i spegellabyrinten, väldigt uppskattad av barnen

Mönster med hjälp av tusentals"pinnar"

Avslutande lunch på the only place
Vi började på våningsplan 3 och vi hann med de våningar vi inte hann med förra gången. Barnen sprang runt och tryckte på knappar och vände och vred på allting och det var tillåtet, även Olivia hade roligt även om alla ville titta på henne också och ta kort och hälsa etc. Olivia är dock ganska luttrad vid det här laget och hon tar det hela med ro, det är nog mest jag och Roger som tycker det är jobbigt och bland säger vi nej när ett helt gäng med indier vill lyfta henne och ta kort och gulla.

Vi avslutade det hela med att äta goda köttbitar på restaurang "the only place" , de har väldigt bra rykte om sig att kunna servera väldigt gott kött. Ryktet stämde även om vi fick lämpa Olivia hos Manju då hon inte ville sitta still en minut...

Mätta och glada vände vi hemåt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar