onsdag 14 september 2011

Shopping på tredje våningen

På lördagen (läs 27/8) så tog vi oss ner till stan, vi ville köpa en ny dvdspelare då våran gamla givit upp. Förmodligen alla strömavbrott som gjort att den pajat, trots att vi har den inkopplad på UPS för att förhindra det värsta strömavbrotten.

En vanlig syn innifrån bilen på trafiken.

Sebastian inne i dvd-shopen.

Alexander

Roger och Manju som översätter åt oss.

Utsikten från tredjevåningen ner på röran nedanför.
Sagt och gjort, vi tog bilen ner och började med en lunch på Hard Rock Cafe. Olivia följde också med och det är alltid en utmaning att äta på stan med tre småbarn. De har en tendens att hetsa upp varandra och busa och springa runt.

Vi åt i alla fall goda köttbitar och barnen korv respektive hamburgare. Sedan bar det av till elektronikmarknaden som vi varit på förrut, den är verkligen indisk men trånga gränder och vrår och motorcyklar, bilar och rickshaws och kor och smuts och det ständiga larmet som vid det här laget knappt märker av. Dock när vi skulle ta oss upp till tredje våningen för att kolla in de regionsfria dvderna (vi vill ju kunna spela alla våra svenska dvdfilmer här i Indien) så tyckte vi att det var lite väl magstarkt, särskilt som vi gick förbi en bajskorv på vägen. Ja ja, barnen tog det med jämnmod även om jag bar Olivia. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar