söndag 28 november 2010

1a advent brunch...

Idag har det varit första advent i Indien. Vi startade dagen med frukost och sedan gick vi ner till poolen så att barnen fick bada. Hotellet hade sedan brunch som vi avnjöt. Det hade ordnat det jättebra med underhållning för barnen så vi satt och åt i flera timmar. Barnen fick målningar/tatueringar av en indier och en trollkarl underhöll samt en person satt och drillade lerkrukor till barnen. Maten var god med massa grillspett till förrätt och sedan var det buffe med indiska grytor på toppen av det var det efterrättsbord med tex chokladmousse.

Vi åt så vi sprack och jag och Roger har inte ätit något mera efter det. Väl uppe på rummet så tog vi det lungt till en film och jag tror alla utom Alexander tog en tupplur. Barnen fick mat och i samband med det det tog vi och tände första ljuset i min inhandlade ljusstake med "fem" ljushållare. Lägger upp kort på den när jag hunnit dekorera den lite mera.


Imorgon skall vi få nyckeln till huset och börja köra över lite saker till det samt åka och köpa kylskåp och annat livsnödvändigt. Dock tänker vi inte flytta in förrän på tisdag. Oklart dock när vi kan få internet så det kanske kommer bli skralt med inlägg på ett tag. Vi får väl se...

2 kommentarer: