fredag 26 november 2010

Förhandsvisning av huset...

Idag skulle vi äntligen få se hur huset såg ut inför våran flytt. Vi åkte till Palm Medows och vi väntade in Roger som kom med Sithara ifrån kontoret. Så här ser våran blivande uppfart ut:
Motorcyklarna ni ser är inte våra utan städ/renoveringspersonalen.

Som ni ser har vi en ganska skaplig terass som vi förhoppningsvis kommer få delvis takat. Annars blir det svårt att sitta ute när det regnar eller när solen gassar som värst.

Innan dess så får vi sitta på våran lilla altan utanför matsalen:

Våran matsal sitter ihop med vardagsrummet nere och så är köket i anslutning till det. Dessutom har vi ett gästrum/lekrum/barnrum på nedervåningen samt en toalett.

Vardagsrummet nere i bakgrunden ser ni trappan upp.
Sedan är det trappan upp och där ligger utgången till terassen till höger. Rakt fram ligger ett allrum/tvrum/jobbrum och till höger om det ligger vårat sovrum med badrum och till vänster om allrummet ligger barnrum med tillhörande badrum.


Vårat sovrum på övervåningen, och dörren till vårat badrum.
Allrummet uppe.
Barnens rum uppe. Platsbyggda hyllor och skrivbord.

Våran terass än så länge utan tak


Kökets diskho, lägg märke till den "fina" silicontätningen.

Gästrum/sovrummet/lekrummet nere.
Mera bilder kommer läggas till senare när vi börjar komma mera i ordning. Vi kommer som sagt leva rätt så spartanskt i början då vi våra möbler kommer först i slutet i december. Men men vi kommer i alla fall kunna laga egen mat, när vi väl köpt nytt kylskåp/frys och micro och ugn. Vi kommer även kunna tvätta när vi väl köpt en tvättmaskin.

Nu verkar i alla fall allt vara klart och vi kommer förmodligen att flytta in tisdag/onsdag nästa vecka.

1 kommentar:

  1. Jag tycker det ser trevligt ut!Vad skönt att ni snart får flytta in där.Det ser skönt´ut med solsken med tanke på att jag känner mig som en "michelin" gubbe när jag ska gå ut med hundarna. Idag var det bara ett par minusgrader i Ö-vik men 10-12 i Göteborg där pappa är. Kram
    Mamma

    SvaraRadera