fredag 19 november 2010

Lillkillen har hemlängtan...

Sebastian har svårt att förstå att vi inte skall åka hem snart, han frågar ett par gånger per dag "ÅKA HEM" ofta med gråten i halsen och med bedjande ögon. Han har svårt att förstå att hans grejer kommer med en container på båt om ett par veckor. Det är jobbigt att behöva säga att detta är hemma och vi försöker förklara att hans säng mm kommer snart...

Alexander å andra sidan tar det hela med ro även om han behöver börja skolan, han är uttråkad av att bara umgås med sin lillebror. Alexander förstår saker och ting lite mera och han har redan börjat lära sig enstaka ord på engelska. Han har vi kunnat förbereda lite mera också och han visste hur det skulle bli i början.

Olivia hon hänger bara med...

2 kommentarer:

  1. Kul att höra att det trots allt flyter på bra för er. Barnen pratar om er och Maja framför allt saknar era barn. Dagen efter ni åkte kom värsta snöstormen och fortfarande ligger snön kvar. Idag var det kalla vindar och riktig vinterkyla.
    Vi har fredagsmyst med hämtmat och nu är det dags att krypa till kojs - iallafall för oss gamlingar. Ha det gott!! kram Tarja o co

    SvaraRadera
  2. Jag hörde på skypen att Sebastian beställde en cocacola. Roligt att det fungerade så bra och att vi kunde tala och titta på barnen. Det såg skönt ut med bara ett linne. Här är det 10 grader kallt och snålblåst.
    Kram Mamma

    SvaraRadera