söndag 14 november 2010

Flyttdagen...

Så kom äntligen tisdag morgon dagen då vi skulle flytta till Indien, taxin kom till oss 6.30, vi var vi Arlanda kl 8.00 och vi hade som sagt lite packning. :-) 3 stora 120liters väskor en mindre och Alexanders kabinväska som vi checkade in tillsammans med barnvagnen och 3 bilbarnstolar. Vi kom upp i tio kollin och 5 handbagage och då hade vi inte räknat med min handväska…

När vi väl hade checkat in allt bagage och betalat övervikten så skulle vi gå igenom säkerhetskontrollen. Roger fick vända för vi saknade en stämpel på att övervikten var betalt. Vem sa att inte Sverige är byråkratiskt, vi hade trots allt kvitto på betalningen.

Vi tog oss till gaten och vi fick gå direkt in i planet. Första turen som gick till Daho i Qatar var 6½ timme lång och vi hade tur för vi fick sitta alla tillsammans. Varje plats hade sin egen tv samt bord. Men varken Roger eller jag hade tid för det var alltid något barn som skulle gå på toa, äta, dricka eller skulle gå förbi eller sov eller ni fattar vi hade fullt upp. Olivia var till minst besvär. Hon ammades när vi startade och gick ner för landning. I övrigt så låg hon för det mesta i sin lilla säng som var fäst på väggen framför där jag satt i planet.

Vi landade och när vi kom till Daho så fick vi åka flygbuss till terminalen och det gillade självklart vår biltokiga Sebastian. Alexander ville helst se hur/vad flygplansteknikerna gjorde. Efter två timmars väntan i Dahos teminal där vi för övrigt drack lite juice och barnen lekte på ett lekcentrum så var det dags att gå på nästa flyg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar