söndag 14 november 2010

Lektime för barnen...

...blev det i lördags då vi efter en dag med en andra titt på de hus vi gillat bäst under veckan avslutade med ett besök hos F och A och deras två barn på Palm Medows.

Vi anlände till deras hus och vi fikade på deras uteterass under tak (hoppas vi får det på vårat hus också väldigt trevligt). Barnen kollade på film och käkade lördagsgodis som inhandlats i Sverige och packades ner i resväskorna. Vi gav bort lite godis till deras trevliga något blyga barn A och C.

När det började bli mörkt åkte vi till klubbhuset och barnen hittade paradiset. Uppe i klubbhuset har man fyllt ett rum med lekatteraljer, rutchkanor och klätterväggar samt yta att springa och busa på. Barnen lekte och lekte och kunde knappt slita sig för att äta mat. Faktum är att Sebastian somnade av ren utmattning i restaurangen senare utan att äta något.

Denna lekstund var möjlig tack vare att Foch As äldsta barn C höll ett öga på Sebastian och Alexander. Ett tag blev det rätt stökigt. A kom ner och sa att "den lilla har bajsat på sig" det var samtidigt som Oliva skrek och ville ha mat. Det visade sig att det var falskt alarm, förmodligen hade någon bara släppt sig :-)

Rent generellt för dessa dagar i Indien så är restaurangbesöken rätt prövande med tre barn som är mer eller mindre uttråkade och saknar sina grejer hemifran. Trots allt så går det bra. Det är nästan bara på kvällen när vi skall sova som Sebastian säger med gråt i halsen "Jag vill åka hem".

Hur som helst sa bröt vi upp lite tidigare ifrån Palm Medows och försökte komma i säng i tid. Dock hann vi bli både mätta och nöjda av maten på klubbhuset. Av F och A fick vi lite tips infö de nämaste dagarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar