torsdag 25 november 2010

Alexander trivs bra...

Idag kom Alexander glad som en lärka ifrån skolbussen. De hade fått spela fotboll och sprungit fram och tillbaka i matsalen och dessutom hade han fått en till guldstjärna. Lite oklart varför han fått stjärnan men tydligen så går det bra för honom.


Alexander och vi övriga står och väntar på hans skolbuss.

Sebastian och jag lekte ihop med en Amerikanska och hennes lilla dotter i samma ålder som Sebastian i lekparken utanför hotellet. De bor också på hotellet fast på våning 12 och de hoppas också få klart med det hus de vill ha på Palm Medow. Dessutom var jag och handlade lite yougurt och andra förnödenheter på Foodworld. Där är det betydligt billigare än Hyper City, dock har de inte allt heller utan mer som typ Ica Skiljebo i storleken. Där hittade jag pålägg, mortadella som jag köpte samt sylt och nybakat bröd. Skall bli gott till frukost imorgon.

3 kommentarer:

  1. Hej där borta!!! Det är jättekul att läsa om hur ni har det och ni verkar ju ha det riktigt bra! Kul att skolan funkar så bra också.

    Här hemma är det vinter och vi har fått en dryg decimeter snö sen igår och det är ca 5 minusgrader. Det har blåst en del och dom har lovat mer kyla.

    Jag har tjuvstartat med att sätta upp adventsstakar och stjärnor redan idag och t o m tänt dom :-)

    Ha det gott och hälsa resten av familjen!
    Kram Tarja m familj

    SvaraRadera
  2. Detsamma, ni får nya grannar i helgen då våra blivande hyresgäster flyttar in enligt uppgift.

    Här är det ca 25 grader men inte badväder direkt då vindarna är lite kyliga :-)

    Sebastian badar dock i poolen ändå.

    SvaraRadera
  3. Vi har sett liv i ert hus.... bra tycker vi. Maja sa att ni skypat idag. Hon vill komma över....... sýnd att hon inte kan vara maid hos er - ni åkte för tidigt :-)

    Ha det gott - KRAM

    SvaraRadera