torsdag 25 november 2010

Huset skall besiktigas på måndag.

Idag har vi fått bekräftelse på att ABB har skrivit på kontraktet och att våran blivande hyresvärd har fått det. Just nu så håller de på att måla om huset och fixa rör och eluttagen etc. Vi skall i morgon dit för att kolla in hur det ser ut nu samt kolla in vad vi måste köpa i form av vitvaror mm.

Enligt uppgift skall inga vitvaror ingå, det betyder att vi måste köpa nytt kylskåp, tvättmaskin, ugn och microvågsugn. Tur att man får omställningsbidrag "relocation" ifrån företaget. Hoppas att vi kan sälja grejerna när vi flyttar hem igen så att man inte slänger alla pengar i sjön. Efter två år borde grejerna ändå vara relativt fräscha, men vad vet jag.

Skall bli kul att se huset utan möbler och kunna ta lite mått på fönster och planera lite. Vi måste köpa en del möbler för vi kommer inte kunna bo i huset annars medans vi väntar på våra hit skickade möbler.

Möblerna är försenade och enligt uppgift skall de komma till Indien den 24:e december (julafton) och sedan skall de tullas så har vi tur har vi möblerna innan nyår, men det är inget vi räknar med. Tydligen hade våran flyttfirma missat att få med våran container på fredagen så där förlorade vi en hel vecka.

Huset kommer jag lägga upp bilder på efter besöket i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar