söndag 7 november 2010

Farväl till fam D...

Farfar och Olivia
Igår Lördag sa vi hej då till hela Rogers sida av släkten. Vi var hemma hos M och åt en god svensk buffe, janssons, köttbullar, sill och potatis och annat smått och gott. Vi hade en jättetrevlig kväll och alla var där. Vi fick även två jättefina presenter som skall få oss att minnas Sverige och dem och de ryms i resväskan :-)

I torsdags så gick containern iväg och på fredagen så jobbade Roger sin sista dag, vi fick även sålt Saaben vilket var jätteskönt så vi har fått låna en bil av M & S (Tack så mycket) så att vi fortfarande kan uträtta ärenden och få sista minuten grejer inhandlade.

Idag söndag skall H och K komma och säga hej då och därefter åker jag ut till mormor och säger hej då till henne. Blir många att säga hej då till.

Imorgon skall barnen gå sin sista dag på dagis och säga hej då till alla kamrater där och dessutom skall några resväskor inhandlas, banken skall besökas samt lite annat smått och gott förutom att vi måste tömma frysen och kylskåpet och packa klart... Mycket att göra och checklistorna är långa...
Golfen som vi sålde..
Våran saab nu också såld...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar