måndag 15 november 2010

Måndag med kulturell träning...

Idag jobbade Roger sin första dag och vi hade första morgonen utan honom. Vi tog det relativt lungt och gick ner och åt frukost på hotellet och sedan lekte barnen på hotellrummet. Vi bor i en svit med två rum och ett litet kök/pentry. Dvs endast micro. Det finns en kastrull i skåpet men ingen platta. Enligt uppgift kan man beställa upp den om man vill. Hittills har vi inte orkat...

När kl var 12.30 hämtade Suresh oss för den kulturella introduktionen som vi egentligen skulle ha fått i maj när vi var på previsit. I normala fall får man inte åka på previsit innan allt är klart. Vi var ett undantag eftersom jag var höggravid och inte kunde åka senare... Hur som helst så tog själva bilfärden 1½ timme vilket beskriver hur mycket trafik och hur stort Bangalore är.

Ungarna har det inte lätt, under två timmar fick de vara i ett konferansrum medans vi fick information via powerpoint på engelska, dvs de förstod inte ett dugg av det som sades. Vi tyckte de inte skötte sig men säg den unge som sitter tyst under sådana förhållanden efter två timmar.

På väg hem så köpte vi frukt i ett stånd, bla minibananer som smakar som våra stora och sedan var det bara att titta på trafiken igen, långa stunder står det helt stilla för det rött ljus någonstans längre fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar