söndag 20 februari 2011

God kaosartad lunch...

på Toscana idag. Jag och Roger åt oxfile och barnen åt pasta respektive pizza. Sebastian beter sig som ett proffs när vi får in brödet och doppar det i olivoljan med soltorkade tomatpesto. Barnen fick sin mat före oss så när vi väl fick in våran mat så hade de redan ätit klart, vilket gjorde våran måltid lite lätt stökig, när sedan Olivia passar på att bajsa på sig och ner sig så är lyckan gjord.

Proffsdoppare, lik mamma säger Roger...
Vi struntade i att barnen sprang runt och försökte njuta av maten men det är svårt när Sebastian springer in bakom disken och busar med personalen som är vänligheten själv. Men en annan har svårt att slappna av och man skäms för ens ouppfostrade barn som inte kan sitta still. Det gäller att komma ihåg att Sebastian bara är 2½ år och vill inte sitta still särskilt länge. Alexander har alltid haft myror i brallorna och idag verkar han inte må bra.

Förmodligen har han fått det jag och Roger haft så han kommer förmodligen vara hemma imorgon och vara sjuk. Just nu ligger han sover under täcket i 28 grader inomhus med frossa så han är inte bra.

Lägg märke till spadersymbolerna i den vita chokladen, snyggt va...
Oavsett så var maten god och även efterrätten Tiramisun som jag åt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar