torsdag 3 februari 2011

fredagen 28/1 - Containern anländer forts...

Efterlängtad leverans.
Nu följer en intensiv timme där vi dirigerar och prickar av. Roger prickar av att vi fått alla våra lådor enligt packlistorna och jag försöker få våra lådor och möbler till rätt rum. Det som är möbler får de avemballera och lådorna låter vi stå eftersom vi kommit överens om att vi vill tömma lådorna själva. På så sätt kan vi ha lite kontroll över vad vi packat upp.

Efter ca en timme är vi klara och det står möbler och kartonger överallt. Särskilt i köket och i barnens rum. Vi skickar iväg dem och så är vi äntligen själva med våra grejer.

Hela kvällen så packar vi upp barnens lådor och det är lite av lilla julafton. Tomten hade ju gömt paket i containern och barnen hittade självklart de lådorna först. Nu fick Alexander det efterlängtade Starwars skeppet i lego. Sebastian fick mac med blixten i samma som kompisen H i Sverige hade (ett av barnen av våra hyresgäster hemma). Även ett piratskepp och en till bil såg dagens ljus.

Själv så hade vi också julafton, påssåser och datorer och våra sköna sängar såg dagens ljus. Även en sådan enkel sak som ett bord att ställa tvn på i vardagsrummet gjorde att man fick hemkänsla direkt. Helt plötsligt har man ett hem istället för en förvaring av oss själva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar