torsdag 9 december 2010

Alexander har det jobbigt just nu.. ( läs onsdag-torsdag förra veckan)

Dagarna efter flytten så har inte Alexander velat gå till skolan, dock tar vi fighten. Usch vad jobbigt det är att ha en gråtandes Alexander som tycker det är jobbigt att gå till skolan för att han inte förstår vad de säger och för att han hellre vill vara hemma och leka med sina grejer. Han är dock som en solstråle varje eftermiddag då man hämtar honom ifrån skolan så han trivs. Problemet är dock att han vill vara hemma också eftersom allt är så nytt fortfarande i huset och hans bror är ju hemma det är orättvist tycker han. Det han inte inser är att det är tråkigt att vara hemma då mamma mest flänger runt i affärer eller pratar med hantverkare som är i huset för att fixa saker. Allt ifrån installera tv apparater till fixa varmvatten i duschen.


Som tur är kliver även N (tjejen i grannklassen som pratar svenska) på bussen nu här i Palm Medows med honom. Vilket gör att han har sällskap av en annan svensk i bussen om det skulle vara något.

Dessutom är det december och snart jul så vi har tyvärr hotat med att tomten kanske inte kommer om man inte sköter sig :-( (Ibland är det jobbigt att vara förälder, dessutom så är det ett tomt hot...)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar