söndag 26 december 2010

Liten kavalkad av julklappsöppningen...

På morgonen vaknade Alexander tidigt och ville gå ner och se om tomten varit här. Konstigt nog hade jultomten lämnat en hög paket under granen och fyllt julstrumporna med godis och annat smått och gott som vanligt.
Morgonpaket, Racecarhjälm
Morgonpaket, buzz lightyear armbindel
Barnen fick välja var sitt paket och vad de fick ser ni på bilderna. Därefter följde en lång väntan för barnen. Roger och barnen var på morgonpromenad medans jag julstökade i köket och lade sista handen vid julmaten.

Klapphögen med Alexander som jultomte.
Vi åt jullunch och sedan påbörjades den stora julklappsöppningen. Alexander fick övriga utrustningen för så nu ser han ut som en mänsklig variant av Buzz lightyear (från filmen Toy Story för oinsatta). Sebastian fick ett garage till alla sina bilar och en hel del annat.

Amning pågår under julklappsöppningen.
De fick också var sin sparkcykel, tanken är att Alexander skall åka till skolbussen med den ifrån huset när han och jag har bråttom på morgonen.


Alexander i full mundering a la Buzz Lightyear.

Julklappsöppning pågår, mammor och pappor får hjälpa till med förpackningar.

Olivia låg mitt ibland oss, i bakgrunden obligatoriska skräpet.

Dublogrejer hade tomten med som vanligt, en truck och ett flygplan.

Garage till alla Sebastians bilar, liksom lite StarWars svärd till Alexander.

Sparkcyklar, Alexanders kan till och med omvandlas till en väska, något han gillar.
På kvällen så snackade vi med Roger sida av släkten via Skype, ringde min sida av släkten via ip-telefonen på datorn och så frossade vi i chocklad och åt rester av julbordet på kvällen. Barnen somnade utmattade av en film.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar