tisdag 28 december 2010

Målarfärg och balkongmöbler...

Idag har vi shoppat utemöbler till våran balkong, när nu taket snart är klart så kände jag och Roger att vi måste köpa utemöbler så att vi kan utnyttja våran fina balkong med tak. Sagt och gjort när vi väl fått våran ersättningschafför på plats så tog vi oss ner till Commercialstreet och tittade på korg/rottingmöbler.

Roger och Olivia inspekterar från utsidan,
i bakgrunden ser ni grannen som också renoverar.
Vi har i alla fall beställt en tresits-soffa, fyra stolar för vuxna och två för barn samt ett runt bord för att matcha det hela. tar dock två - tre veckor innan vi har det på vår balkong så vi får väl inviga balkongen med taket på en filt kanske :-)

Lägger upp kort på möblerna när vi fått dem levererade. Takjobbet då, när vi kom hem ifrån stan så stod takarbetarna där och sa att de var klara med målning av stommen och att det bara var takpannorna som skall på. De ville att jag/vi skulle godkänna jobbet. (Till saken hör att det var mörkt när vi kom hem) Vi sa att det gör vi gärna i dagsljus :-) så vi får väl se, vi är lite skeptiska eftersom det var målarfärgsfläckar på uppfarten och vi såg hur de satte märken på en nymålad stolpe under förmiddagen så jag skulle tro att de måste bättringsmåla i morgon men det skall vi låta vara osagt.

Så kanske är taket klart redan under morgondagen om de får på takpannorna så fort, pannorna ligger i alla fall och väntar på balkongen redan. Imponerande hastighet de har jobbat på, det finns bra hantverkare här i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar