tisdag 28 december 2010

Stackars Suresh...

I söndags ringde en väldigt upprörd chafför, hans far hade blivit påkörd av en bil och brutit både armar och ben. Han sa att han inte kunde komma till oss dagen därpå (läs måndag). Det gjorde inte oss så mycket eftersom Roger ändå var sjuk och vi ville bara vara hemma.

På tisdagen dök Suresh upp med en ersättningschafför för oss eftersom han måste vara ledig i 20 dagar för att vara med sin pappa. Det visade sig att de tydligen måste kapa en arm och ett ben på hans 80-åriga far. Han var jätteledsen och grät och jag hade själv svårt att hålla tårarna borta.

Våran ersättningschafför verkar vara helt okej även om det känns konstigt att det inte är Suresh som tar hand om  barnen när man lämnar dem i bilen sovandes. Mina tankar kommer i alla fall vara hos Suresh och hans far på fredag när de skulle kapa benet och armen på honom.

Man påminns i alla fall om att trafiken är farlig här i Indien, tur vi har en stor och ny bil och att vi kör försiktigt men vad hjälper det om omgivningen är vårdslös.. Ja ja hittills har allt gått bra..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar