tisdag 28 december 2010

Svetslopporna far i luften...

Så här fixar man ström till svetsen...
Igår (läs måndag) kom hantverkarna som skall bygga ett tak på våran balkong. Det är för att vi skall kunna sitta under tak även när det regnar samt slippa solen då det är alltför varmt. Dessutom skapar det ett extra rum för oss. Hur som helst så kom det fyra stycken och det borrades och svetsades för fullt. Efter bara en dag var nästan hela ramverket uppe och det är inget litet tak det håller på att bygga.

En fungerande svets i Indien...
Det är alltid intressant att följa hur man jobbar här i Indien, de var fyra stycken och de hade olika roller, en man höll i stegen, en fixade med rören som de svetsade ihop, en tredje svetsade. Hur som helst så har vi tagit lite kort för att symbolisera hur jobbet fortskrider.

Att vara sjuk i det här hushållet är inte så enkelt... alla vill vara med pappa.
Roger hade fortfarande ont i magen och låg mestadels till sängs så vi var hemma och tog det lugnt. Som tur var har det lossnat lite för Alexander då han har träffat lite kompisar på gatan som han kan leka med. En tjej som kommer ifrån Norge A och två indiska killar har sprungit in och ut ur huset mest hela dagen. Även Sebastian har fått en släng av magproblem då han varit på besök i duschen ett par gånger utan att gå in på alltför många detaljer.

Här kommer ytterligare bilder ifrån hantverkarnas jobb.
Säkerhetsansvarig, hoppas att det inte är vi.

Ramen börjar ta form.

Arbetarna är på lunch så vi vågade ta en bild på svetsen inkopplad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar