torsdag 9 december 2010

Lördag - packa upp det sista och shoppa lite smått och gott...

För att bjuda tillbaka lite så skall vi ha glöggparty i morgon söndag (läs 2:a advent förra veckan). Vi har släpat med en 2 liters dunk glögg och pepparkakor.  Hur som helst skall vi ha gäster så måste man städa och röja lite och jag och Roger jobbar alltid lite bättre under press.

Det började med att våran maid ringde och sa att hon inte kunde komma, ( i normala fall skall hon jobba måndag - fredag 9-16, förutom december) Vi som hade tänkt lämna barnen och åka och handla russin och mandel och annat smått och gott jag inte lyckats få till under veckan. Barnen fick hänga med och det gick bra ända tills vi kom till leksaksavdelningen.

Där visade barnen att de fortfarande inte är riktigt i balans och det blev en liten scen som redde ut sig när de insåg att de inte skulle få köpa den där leksaken som var en perfekt julklapp/födelsedagspresent. Men men vi tog oss hem och vi packade upp de sista sakerna ur resväskorna. Skönt att inte behöva leva i dem något mera förrän till sommaren då vi åker hem antar jag.

1 kommentar:

  1. Skönt för er att ni har kommit lite mer i ordning!Väntar spänt på fortsättningen i detta vardagsdrama. Du och Cattis låg också i våningssäng o jag tror att ni tyckte det var mysigt. Verkar kul att man kan få madrasser uppsydda. Mormor hälsar till er genom "apparaten". Pappa har just kommit hem från G-borg och har varit på julfest på jobbet. På mitt jobb hade vi knytkalas fika. Där fanns mycket gott. I morse höll Athos på att bli överkörd då han lämnade tidningshämtningen för ett rådjur som sprang på Järvedsvägen, detta fick pappa veta på jobbet.
    Kram från oss alla i Ö-vik

    SvaraRadera