söndag 12 december 2010

Jultomten måste handla...

synd att tomten inte kan ha hjälp av båda föräldrarna. Jag var kvar hemma med alla tre barnen och dagen spenderades vid klubbhuset och i lekrummen medans Roger flängde runt på stan för att hitta julklappar till barnen. Det gick väl sådär.

Jag får försöka senare i veckan samt att vi har nästa helg på oss också. Jag träffade en ny svensk familj som har en dotter i Sebastians ålder och en son i Olivias ålder. På måndag skall vi gemensamt åka till We Care och se om vi kan få en plats för våra 2-åringar helst på samma avdelning som det redan går en svensk på.

Sebastian skulle verkligen behöva det och mamma skulle behöva det för att slippa ha en gnällig 2-åring hemma hela dagarna. Vi får se. Kul i alla fall att se att det finns lekkamrater på området. Vi har även en norsk familj längre ner på gatan som har en tjej i Alexanders ålder. Hon går också på We Care men vi har ju Alexander på TISB är nöjda med det. Förmodligen kommer vi ha Sebastian där också i höst men det är över ett halvår dit och han behöver träffa andra barn dagtid istället för att flänga runt på ärenden med mamma och lilla Olivia.

Här kommer en bild ifrån lekrummet på klubbhuset.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar