fredag 17 december 2010

En sista dag i skolan...

I morse skickade jag iväg Alexander i tomtedräkt, innan han klev på bussen hade han bytt till shorts och tröja istället. Skulle tro att hans far påverkade honom då han sa att inte skall han ha tomtedräkten. Jag hade fått instruktioner via boken att de skulle vara festklädda eftersom de skulle ha julfest och många andra barn hade jultomtedräkter på sig. Men Alexander ville inte ha sina kläder på sig.


Dessutom hade han en kakburk i väskan för han skulle ha med snacks att bjuda 17 ungar på. Nästa år skall jag baka eget har jag tänkt men i år blev det inköpt fika istället.

Hade fixat barnvakt till Sebastian för att kunna åka till Hyper city och köpa upp oss på några julklappar som barnen ville ha, problemet var att han vägrade att gå in till A när vi var där. Han har aldrig blivit lämnad där utan storebror så han fick följa med och det gick sisådär.

Han var nere i affären med Suresh och Olivia och jag gick upp till leksaksavdelningen och inhandlade det som vi hade bestämt plus lite till. Det kommer julklappar i containern också men det får bli extra julafton när den kommer. Hur som helst vi kom till kassan jag betalade och skulle sedan få det inslaget. Jag tittade på, här hade de bara en storlek på inslagningspapprena och på ett av paketen blev det en liten lucka, då tar hon en liten lapp och tejpar över. Jag höll på att brista ut i gapskratt över hur komiskt det såg ut, de hade liksom ingen känsla för att det skulle vara hela papper överallt, så nu har barnen ihoplappade julklappar. Undrar vad Roger kommer säga när han ser dem, han brukar vara väldigt noga med hur paketen ser ut :-)

Sebastian kunde ju inte undgå att se att jag hade paket så jag får hoppas att han glömmer bort att mamma gömt paket i rummet nere. Nu har vi bra några småsaker till strumporna att fixa samt sparkcyklar till barnen. Alla har sådana här på Palm Medows bra att ha när man skall ta sig till och från klubbhuset med barnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar