onsdag 22 december 2010

Dan före dan före dopparedagen...

Här hemma har vi nedräkning inför julafton då det skall komma julklappar till barnen. Jag och Roger räknar ner för då kommer barnen få julklappar och förhoppningsvis leka och uppskatta dem mycket. Barnen räknar ner för att de har längtat efter sina julklappar så länge.

Imorgon när Roger kommer hem ifrån jobbet så skall vi klä granen, förhoppningsvis hinner jag göra julköttbullarna på dagen samt en potatisgratäng (janssons utan ansjovis) samt kanske en omelett med champinjonstuvning på julafton samt steka kycklingprinskorvar, då har man ett litet minijulbord.

På kvällen skall vi lägga fram julstrumporna så att tomten kan fylla dem med överraskningar till barnen att vakna till, sedan får de välja var sitt paket att ta ifrån paketen under granen som tomten lagt under granen under natten. Sedan skall vi mysa vid frukostbordet och förbereda inför jullunchen och därefter så skall vi ha julklappsutdelning.

Roger måste ta ledigt ifrån jobbet på julafton eftersom det är ingen röd dag i Indien, ganska intressant eller vad säger ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar